Esküvőszervezés

...amely gondol a legkisebbekre is.

A gyermekek szórakoztatása mellett sok éves tapasztalatunk van teljes esküvők megszervezésében is. Több szolgáltatóval állunk kapcsolatban, mindig megtaláljuk számotokra a megfelelő helyszínt, zenekart, dekorost vagy tánctanárt. Nektek csak annyi dolgotok van, hogy elmondjátok, mit szeretnétek, mi pedig teljes körűen, mindenre apró részletre kiterjedően megszervezzük esküvőtöket.

Esküvőszervezés
A tervezéstől a lebonyolításig minden terhet leveszünk a vállatokról, hogy a Nagy Nap tényleg tökéletes legyen számotokra.

A szervezés és tökéletes esküvő reményében a gyerekeket se feledjük!

Akár saját gyermeke(i)dre, akár a vendégek gyermekeire gondolva:  teremtsünk számukra is kellemes és felejthetetlen élményt!

Meglepődve tapasztaltuk, hogy néhány esküvőn külön kérés, hogy a vendégek ne hozzák magukkal gyermekeiket.  A mi szemléletünk szerint a gyerekek jelenléte teszi teljessé a családi rendezvényeket, így az esküvőket is.

A gyerekbarát esküvők lényege, hogy kreatív megoldásokkal megszervezzük a tökéletes napot az ifjú pár számára úgy, hogy közben a gyerekek számára is biztosítunk elfoglaltságot, feladatokat, izgalmas programokat, és/vagy gyermekfelügyeletet.

A gyerekbarát esküvők megszervezésénél nemcsak a legkisebbek szórakoztatására figyelünk, nagy gondot fordítunk arra, hogy gyerekbarát-követelményeinknek minden szolgáltatónk megfeleljen. Gyerekszerető, nem dohányzó, és minden káros szenvedélytől mentes legyen.

Az évek során a legjobb minőséget nyújtó szolgáltatókkal kerültünk kapcsolatba, így minden apró részlet kifogástalan lesz. Segítünk például a menü összeállításánál vagy a tortarendelésnél. Elintézzük, hogy megtaláljátok a legjobb fotóst, videóst.
Ha tánctudásotokat szeretnétek fejleszteni vagy koreográfiát megtanulni a Nagy Napra, akkor tánctanárt is tudunk biztosítani számotokra.

Célunk, hogy az Ifjú Párnak és a vendégeiknek; mind felnőtteknek - gyerekeknek olyan programokat - környezetet hozzunk létre, mely alkalmas arra, hogy kényelmesen és nyugodtan szórakozhassanak.  

Ha szeretnétek, hogy esküvőtök napja és az azelőtti hónapok idegeskedés nélkül teljenek, hogy a tényleg fontos dolgokra koncentrálhassatok, akkor válasszátok esküvőszervező szolgáltatásunkat!

Esküvőtök szervezésénél szem előtt tartjuk az igényeiteket, a minőséget, kedvező árakat.

Mi csak az ötleteket, javaslatokat adjuk, a döntéseket Ti hozzátok meg!

Segítünk:

 • Tanácsadás és ügyintézés
 • Ideális időpont és helyszín kiválasztásában
 • Legmegfelelőbb szolgáltatók kiválasztásában, megrendelésében
 • A költségvetés kidolgozásában
 • Az esküvő forgatókönyvének elkészítésében

Ötletek/ lehetőségek a gyerekbarát részhez:

 • Igény esetén már a kezdetektől babysitter szolgáltatás egész idő alatt (a tervezés kezdetétől a ceremónia végéig).
 • Gyerekbarát helyszínek. Külön terem a gyerekek számára.
 • Gyerek ruházat a feladatoknak megfelelően.
 • Gyermekfeladatok: koszorús lány, gyűrűhordó, virágos lány/fiú...
 • Gyerekbarát dekorációk (nem szúrnak, nem törékenyek, nem instabilak, nem mérgezőek, nem allergizálóak)
 • Gyerek menü külön a kicsik számára, vagy saját büféasztal, gyermek koktélok.
 • Gyerekeknek szóló zenekarok, interaktív műsorok meghívása.
 • Gyerek programok kialakítása - Esküvői Gyereksarok

Nektek és vendégeiteknek is fontos, hogy ez a Nap szép emlék maradjon.