Gyereksarok esküvőkre, rendezvényekre

Kisgyermekkel érkezők is vannak a meghívottak között? Gondoskodunk az "aprónép" szórakoztatásáról!

Esküvői gyereksarokEsküvőkre, rendezvényekre gyereksarok képzett animátorokkal, esküvői játszóház teljes körű gyermekfelügyelettel... Hogy a kicsik is jól érezzék magukat.

Kisgyermekkel érkezők is vannak a meghívottak között? Mi gondoskodunk az "aprónép" szórakoztatásáról!

Rendezvényszervezés családbarát szemlélettel

A mobil gyereksarok kérhető például esküvőkre, karácsonyi vagy szilveszteri partikra, céges vacsorákra, osztálytalálkozókra, születésnapi bulikra.

De hosszan sorolhatnánk mindazokat a rendezvényeket, amelyeket a kisgyermekes szülők kénytelenek lemondani, illetve a meghívásoknak csak részben tudnak eleget tenni.

Sokan azért nem fogadják el a meghívást, mert csemetéjüket nincs kire hagyniuk, nem tudják megoldani a gyermekfelügyelet kérdését. Vagy úgy gondolják, hogy ha együtt mennek el a rendezvényre, a kicsik miatt nem fognak tudni igazán felszabadultan szórakozni, nem fogják jól érezni magukat.

E ponton segít a Gyerekbarát Esküvőszervezés csapata.

Szolgáltatási palettánkon többek között gyereksarkot, mobil esküvői játszóházat biztosítunk animátorokkal a különféle rendezvényekre, hogy mind a szülők, mind a gyerekek nyugodtan szórakozhassanak és jól érezzék magukat.

Gondoljon a kicsikre, válassza esküvői játszóház szolgáltatásunkat!

A mobil gyereksarok, játszósarok-szolgáltatás tartalmazza:

  • Képzett animátorok az esküvő, rendezvény időtartamára a család és a vendégek gyermekei részére.
  • Egy nyugodt és csendes játszósarok, ahol a kicsik játszhatnak, pihenhetnek, alhatnak.
  • A játszóházhoz a játékokat mi biztosítjuk. A legkisebbek számára puha labdákat, állatkákat viszünk. Játékaink között megtalálhatóak a szivacsos építőelemek, fakockák is. Fontosnak tartjuk a gyerekek készségfejlesztését is, ennek megfelelően minden korosztály számára gondoskodunk a megfelelő játékokról: kisebbeknek például a kommunikációt fejlesztő bábokról, nagyobbaknak memóriajátékról és egyéb társasjátékokról (pl. szókirakó).
  • A játszósarokhoz minden eszközt mi viszünk. Játszószőnyegről is gondoskodunk, hogy a kicsik ne a padlón, kövön játsszanak, de viszünk játékokat, könyveket, kifestőket stb. Viszünk kisasztalokat és székeket, hogy a gyerekek kényelmesen játszhassanak a rendezvény ideje alatt.
  • Néha a gyerekek gyorsan elfáradnak egy eseménydús nap után, ezért gondoskodunk kiságyakról takarókról és párnákról, hogy a szülőknek ne kelljen ezért korábban hazamenniük és a kicsik is nyugodtan pihenhessenek.
  • Kérés szerint különböző programokat is tartunk számukra. Animátoraink a gyermekfelügyelet keretében különböző kézműves foglalkozást is tartanak: gyöngyfűzés, képkészítés, só-liszt gyurma, de kérhető arcfestés, lufihajtogatás, csillámtetoválás elkészítése is.
  • Ha több hely áll rendelkezésünkre, tudunk hozni ugrálóvárat, csúszdákat, légvárat, trambulint, mászófalat és egyéb eszközöket is.


Amíg az Ön vendégei nyugodtan szórakoznak, a gyerekekkel szakképzett bébiszitterek/animátorok foglalkoznak a szomszéd helyiségben.

Ne felejtse el vendégeit már a meghívó átadásakor értesíteni e különleges szolgáltatásról!

A felügyelet, gyereksarok megrendelhető akár egyetlen gyermek részvétele esetén is.

Szolgáltatásunk országosan elérhető!

Igény esetén idegennyelvtudással rendelkező animátort is tudunk biztosítani. Pl. angol, német, spanyol, francia …


Nézze meg
    Fotógalériánkat,

s kérjen
    Árajánlatot.

 

Esküvői gyermekfelügyelet,
játszóház, gyereksarok rendezvényekre